Слух: Resident Evil 8 ще се играе от първо лице и доста ще се отдалечи от поредицата

1
283

Пореден ден, пореден слух за Resident Evil, но този път не се отнася за предстоящ римейк, а по-скоро изцяло ново заглавие в популярната поредица, чието предполагаемо име е “Resident Evil 8”.

AestheticGamer aka Dusk Golem или източникът, който е отговорен за редица течове на игри с привкус на ужаси (чийто течове за Resident Evil 3 Remake бяха точни), заяви в социалните мрежи, че следващата игра от поредицата е запланувана да излезе по някое време през следващата година.

Първоначално проектът е започнал като директна последователност на Revelations, твърди източника. Но след като Capcom приключват с тестовете на ранните прототипи, са останали толкова впечатлени от крайния резултат, че са променили плановете си, което довежда до бъдещата поява на изцяло нова Resident Evil игра.

“Ето, че игричката е готова. Повече информация ще излезе този месец, но не от мен, макар, че искам да изясня някои работи. Resident Evil 2021 е Resident Evil 8, но не беше така от самото начало. По време на разработката си, играта се подвизаваше като Revelations 3.”

Източникът допълва, че Resident Evil 8 ще поддържа кръстосано поколение системи, което означава, че играта ще е достъпна за настоящите и бъдещи конзолни платформи.

“Играта ще се играе от първо лице и много пуристи ще я намразят, защото прави сериозни отклонения спрямо основната сюжетна линия / врагове. Халюцинации, окултизъм, лудост и да не можеш да се довериш на никого са основни тематики в това заглавие.”

Макар и правилните предположения на AestheticGamer, това все пак си остава слух, така, че имайте едно наум. Междувременно, Resident Evil 3 Remake излезе и отзивите са колкото интересни, толкова и поляризиращи. Ако сте я изиграли, споделете какво впечатление остави у вас в коментарите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари