Слух: Star Wars Jedi: Fallen Order излиза през ноември

0
188

След като успяха да объркат, каквото може да се обърка с Battlegront II, та даже държателя на лиценза на „Междузвездни войни“ им размаха пръст, Electronic Arts решиха да поемат по правия път и представиха на света Star Wars Jedi: Fallen Order.

Вече разбрахме окончателно – без микротранзакции. Но и без мултиплейър. Издателят и Respawn ще ни представят традиционен сингъл с фокус над историята. Дано е така, предстои да видим, когато играта излезе. Кога ще е това? Изглежда, че без да искат Amazon Италия ни дават отговора на това. Star Wars Jedi: Fallen Order ще дебютира на 15.11 за конзоли и PC.

Заедно с непотвърдената новина за излизането на играта, получихме и първия трейлър. Става дума за синематика, макар и от Visceral да уверяват, че това, което виждаме е направено с помощта на същата технология, която ще видим и в самата игра. Видеото ни показва Кал, млад падуан, който е минал в нелегалност след излизането на Заповед 66. Известна още като Протокол на клонираните 66, декрета обявява всички джедаи извън закона в качеството им на предатели на галактическата република и осъдени на екзекутиране. Кал влиза под прикритието на механик, който заедно с други от гилдията трябва да разглоби разрушен кораб, когато инцидент го кара да се издаде в опита си да помогне на свой колега. Така, той пренебрегва две от трите правила, които трябва да спазва вече всеки джедай, а именно: „Не изпъквай“, „Забрави миналото“ и „Нямай вяра на никого“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за