Слух: Valve правят нов Counter-Strike

4
16

В близко време Valve Software могат да анонсират нова част от серията Counter-Strike. Това съобщи във форумите на ESEA Крейг “Torbull” Левин(Craig “Torbull” Levine ), който не само, че е бил в офисите на Valve, но и непосредствено е участвал в създаването на играта.

Според слуховете, играта ще се нарича Counter-Strike: Global Offensive и ще се появи в началото на следващата година. Заглавието ще използва усъвършенствана версия на Source енджина. В основата на новия шутър, както и преди, ще бъдат сраженията между две фракции от по пет играча всяка. Ще присъстват любимите карти Dust и Aztec, но със значителни промени.

В Counter-Strike: Global Offensive играчите ще могат да използват нови оръжия и гранати, безплатни боеприпаси и подробна статистика – както индивидуална, така и отборна. Очакванията се, че допълнителна информация ще бъде пусната съвсем скоро.

Напомняме, предишната игра от серията Counter-strike: Source излезе през 2004 година. След това Valve Software пуснаха няколко големи обновления.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
danchobg
danchobg

искам нови оръжия(към 800 стигат)

justme
justme

Нови 20 кинта за Steam! 🙂 Дано да е само толкова.

danchobg
danchobg

ако и този cs го осерат като сорса :X :down:

Despo
Despo

Не е слух вече, играта я обявиха офиц.