Смесените реакции към изтекли кадри на Crysis Remastered доведоха до неговото отлагане

1
1176

Официалната дата на излизане и премиера на Crysis Remastered бяха отложени с “няколко седмици”, за да може Crytek да оптимизира играта както за PC, така и за конзоли, при това “с най-висок стандарт”. 

Екипът на Crytek обясни в съобщение публикувано в Twitter, че е видял “добрите и лошите” реакции към изтекли кадри на Crysis Remastered, и че има нужда от повече време за да “внесе някои промени” преди да пусне играта на пазара.

Трейлърът трябваше да бъде разкрит вчера, но той изтече по-рано от Microsoft Store и разкри официалната дата на излизане – 23 юли 2020 г. 

Ето какво гласи част от съобщението:

“Скъпи Crysis фенове, както знаете Crysis Remastered ще излезе тази година и в същото време играта ще дебютира и на Nintendo Switch. 

“Вашата страст към този франчайз заслужава безспорно висококачествена игра и ние се ангажираме да ви доставим именно такава. За да гарантираме, че ще изпълним тази задача, ние ще трябва да отложим старта (за всички платформи) и премиерата с няколко седмици. Тъй като предварителните поръчки вече започнаха, тези за Switch ще останат достъпни, но поръчките за всички останали платформи също ще бъдат отложени.

“Функциите, които с нетърпение очаквате са вече готови, но ще ни трябва повече време, за да изгладим някои несъвършенства в играта. Най-вероятно някои от вас са наясно за теча от вчера и искаме да знаете следното: видяхме всички реакции – добрите и лошите, а ние слушаме! В момента работим над доста неща в играта. Моля, поддържайте позитивната настройка и бъдете сигурни, че ще получите играта, която обичате скоро!”

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари