Сравнение качеството на графиката в Call of Duty: Modern Warfare от 2007 и 2016 година

0
2

Геймърите знаят, че подобрената версия на Call of Duty: Modern Warfare не може да се закупи отделно и тя се разпространява само с нейната нова част (Call of Duty: Infinite Warfare).

 

В уеб-пространството се появи видеоклип, в който е сравнено качеството на графиката на различните версии на играта – от 2007 и 2016 година. В Youtube е показано стриймването на играта и образът не е токова качествен, какъвто е при самата игра.

Въпреки това, добре се забелязва подобрената детайлност, но се и натрапва изводът, че и по днешните критерии оригиналната игра Call of Duty: Modern Warfare изглежда съвсем прилично и достойно.

Уеб-порталът VG247 разкри имената на още две многопотребителски карти от новата Call of Duty 4: Modern Warfare. Към потвърдените вече Crash, Backlot и Crossfire бяха добавени Overgrown и Bog. Така станаха известни 5 от 10-те бъдещи карти.

Обновената Modern Warfare ще предложи пълноценен самостоятелен режим с много богат сюжет, както и мултиплеър. Създателите на тази игра обещават увеличена резолюция на текстурите, висока детайлност, HDR осветяване, подновени анимация и звук.

 

Activision не се притеснява от това, че римейкът Modern Warfare може да се окаже по-популярен от Infinite Warfare и счита, че едната игра е за геймърите, които изпитват носталгия по старата добра игра, а новата е за всичко останало – космос и нови сражения.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за