Стана ясна датата на излизане на Eastshade

0
138

Пет години са значим времеви отрязък, особено, когато говорим за направата на видеоигра, но именно толкова отнема на Eastshade Studios да завършат своята игра, която вече има и датата на излизане. Тя беше анонсирана, заедно с придружаващ я нов трейлър към нея.

Светът на Eastshade изглежда възхитително и сякаш е излязъл от четката на някой даровит художник. И всъщност това не е далеч от истината, тъй като именно в подобна роля ще влезете и вие.

„Вие сте пътуващ художник, който изследва остров Ийстшейд. Уловете света на вашето платно, използвайки статива си. Говорете с местните, за да научите повече за техния живот и всекидневие. Правете нови приятелства и помагайте на тези, които са в нужда. Откривайте мистерии и разкривайте тайни за острова. Преодолявайте естествени препятствия, за да достигате отдавна забравени места. Вижте как действията ви се отразяват на света около вас“, гласи анонса на играта.

Играта излиза на 13.02. в Steam и ще предложи интересна история, множество NPC-та, интересни механики, дърво на изборите, RPG елементи, напълно открит свят и крафтинг система.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за