Стана ясна големината на инсталационния файл на RE7

0
18

Добре е когато следващия голям ААА хит не изяжда свободното пространство на диска ви и ви оставя другите игри на мястото си. Това явно е и желанието на създателите на Resident Evil 7, които разкриха посредством PSN размера на файла на играта. Той ще е 20.6GB.

Освен това стана ясно какво ще се включва в сезонния пропуска на RE7. Изглежда, че с него ще получите гарантиран достъп до достатъчно по обем съдържание, така че да не мигнете през нощите, в които играете играта. Става дума за три пакета: два от тях включват по три отделни епизода и един самостоятелен безименен епизод:

Banned Footage Vol. 1
– Nightmare
– Bedroom
– Ethan Must Die

Banned Footage Vol. 2
– 21
– Daughters
– Jack’s 55th Birthday

Additional Story Episode

Capcom уверяват, че това съдържание ще излезе до края на настоящата година. Пропускът ще струва $29.90 и ще бъде включен също така в Deluxe изданието на играта, която излиза на 24.01.

И за последно, представяме ви шантаво видео към RE7, излязло тази седмица. В него ще видите Небаарукун, който е неофициален талисман на префектура Ибараки. Малкият сладкиш просто откача, докато играе играта и вероятно видеото не се нуждае от коментар. Приятно гледане!

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за