След като направи своята премиера за персонални компютри преди две години, Song of Horror ще излезе най-после и за конзоли. Играта ще се появи за платформите на Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 и PS5 на 28-ми следващия месец. Играта трябваше да се появи за PlayStation и Xbox още в началото на миналата година, но ситуацията с COVID-19 обърка плановете на нейните създатели.

За тези две години, в които играта е достъпна за Windows, Song of Horror на Raiser Games и Protocol Games, впечатли доволно много почитатели на хорър жанра. Заглавието ви представя една паранормална история, в която ви преследва навсякъде Присъствието – тъмна сила, която реагира на стила ви на игра. Заобиколени от тази мистериозна заплаха, вашият герой ще трябва да открие тайната на някога известния писател Себастиан П. Хушер, който внезапно изчезва заедно със своето семейство без всякаква следа. За целта на вашето разследване, вие поемате ролята на някой от 13-те герои в това лавкратско приключение, което отдава почит на класическите образци в жанра.

Song of Horror е лишен от комбат елементи, което означава, че вие ще трябва да се спасявате от грозящите ви опасности като се криете или бягате от опасностите. Нарушите ли правилата ще се изправите пред неудържимо зло, което може да разруши разсъдъка на вашия герой.

„Винаги сме били извънредно благодарни от приема на играта от PC играчите и сега е време да привлечем и притежателите на конзоли в тази мащабна мистерия, която предлага играта“, споделя един от основателите на Protocol Games Карлос Групели.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари