Ubisoft обявиха, че третото и последно DLC за Far Cry 6, Joseph: Collapse, ще излезе с месец по-рано от планираното – вместо през март, то ще излезе утре, на осми февруари.

Допълнението към играта е включено в сезонния пропуск на играта и ще представлява роуглайт, който се фокусира над злодея от Far Cry 5 Джоузеф и това, което се случва в покварения му ум. Joseph: Collapse отново добавя достатъчно трофеи, които да съберете. В случая те ще са десет и за да ги получите всичките ще е нужно да пребродите картата на допълнението от край до край. Самото то ще ви представи една по-млада версия на Джоузеф, която ще ви покаже как той се е превърнал в своя демоничен персонаж.

Джошуа Дъкуърт от Gamerant предполага, че допълнението вероятно ще приключи света на FC6 с някакво голямо разкритие – подобно на последните две DLC-та за играта, като това разкритие може да засяга самия свят на Far Cry, като цяло.

„От разкриването на персонаж, който все още е жив до ядрените възможност, DLC пакета, посветен на Джоузеф Сийд наследява една вече и без това богата история на тайни финали. Вземайки предвид това, не само че е логично краят на Joseph Seed: Collapse да ексалира и да очертае някакви дълбоки връзки между отделните игри в поредицата, но и да вкара действията на Джоузеф Сийд и „Колапса“в по-общата рамка на света на Far Cry, като цяло“, пише той.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари