Фразата „ново поколение“ се използва толкова често в рекламните кампании на различни видеоигри, че с времето сякаш се поизтърка. Но напоследък се появяват заглавия, които изглеждат наистина като нещо изцяло ново, сравнени с игрите отпреди едва три-четири години. Без никакво съмнение, едно такова заглавие Bright Memory: Infinite на FYQD-Studio и Playism. Тази седмица създателите на играта обявиха и кога ще излезе тя: на 11-ти следващия месец за персонални компютри в GOG и Steam на цена от $19.99. Притежателите на копие на Bright Memory получават Infinite безплатно.

Историята в Bright Memory: Infinite се развива във времето около нова година на 2036, където откриваме нашият герой, Шийла да разследва мистериозен феномен. Пристигнала на терен, на Шийла ѝ се налага да се изправи лице в лице срещу генерал Лин, неговата армия и врагове от извънземен произход. Екшънът започва и вие попадате, разбира се в неговия център.

„При Bright Memory: Infinite исках да се фокусирам над добавянето на съдържание, което да предостави на играещите едно по-задоволително преживяване. В резултат от това, разработката отне тройно повече време, отколкото Bright Memory. Но този процес ми позволи да се науча как да създам една силна игра, докато управлявам умело времето си и финансовите ограничения. Прекарах много време в начин да използвам възможно най-добре технологията и ресурсите, с които разполагам с цел да доставя едно незабравимо преживяване. В този смисъл, Bright Memory: Infinite представлява кулминацията в развитието на FYQD Studio. И накрая, желая да изразя своята благодарност към всички мои партньори по света, които ми оказаха техническа поддръжка“, пише по в анонса за датата на излизане на Bright Memory: Infinite създателят на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!