Toys for Bob и Activision обявиха официалната дата, на която ще се появи Crash Bandicoot 4: It’s About Time за платформата на PlayStation 5, Xbox Series X|S и Nintendo Switch. Това ще се случи на 12.03.2021.

Една истинска класика, която вече радва малки и непораснали възрастни деца, продължава своя живот след едно дълго, десетгодишно отсъствие. Събитията в играта следват тези от Crash Bandicoot: Warped, и ви срещат отново с Креш и Коко, които обединяват сили в опит да осуетят плана на доктор Ен Тропи и Нео Кортекс за завладяване на мултивселената.

Новата игра в канона на Crash Bandicoot ще се възползва максимално от възможностите на PlayStation 5, предлагайки 4K и 60 FPS, динамично обогатен 3D звук, адаптивни контроли и перфектна визия. Предварителните поръчки на It’s About Time вече са открити, като за всички, които си закупят играта преди датата ѝ на излизане ще получат специалните Totally Tubular скинове за Коко и Креш. Тези, които притежават копие на играта за PlayStation 4 ще получат безплатен ъпгрейд за PS5.

Заедно с всички нови механики, приспособления, механики и предизвикателства, Toys for Bob предлага и избор между модерен и ретро режим, така че не само новите за света на поредицата геймъри да се насладят в пълнота от представяното пред тях, но и онези споменати в началото пораснали деца.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари