Чешкото студио SCS Software обяви, че Iberia, следващия експанжън за Euro Truck Simulator 2 ще излезе на осми този месец. Заедно с премиерата му, студиото организира и специално онлайн събитие, което ще се излъчва в Twitch, YouTube и Steam.

Iberia, както може да се досетите, ще ви пренесе в Португалия и Испания, където освен основните градове, ще може да посетите различни архитектурни забележителности, исторически места и автентично пресъздадени пътища, мостове, пристанища. Допълнението ще предложи разнообразен пейзаж и биоми – от пустинята Табернас до заснежени планински възвишения и спокойствието на безкрайните слънчеви плажове. Всичко това придружено с изцяло нови звуци и възможности за набиране на Steam постижения.

Посетете столицата на Испания, Мадрид, морската столица на Португалия, Лисабон, голям брой крайбрежни градове, като Малага и Оляо, както и много други от вътрешността на страната. Бъдете силна част от експортната икономика и доставяйте стоки и товари от Иберия през цяла Европа“, гласи анонса на експанжъна. Що се отнася до споменатия специален стрийм, то той ще разкаже повече за създаването на Iberia, ще представи геймплей със специални гости и изненади.

Наскоро SCS анонсираха следващия експанжън за Euro Truck Simulator 2. Той ще ви запознае с територии, намиращи се в европейската част на Русия. Датата на излизането му обаче все още не е известна.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари