След дълго мълчание по въпроса, Bethesda съобщи най-после датата на излизане на следващото голямо допълнение за Fallout. Wastelanders ще излезе за всички поддържани платформи на седми април.

 

Голямата промяна, която се очаква да поднесе Wastelanders с появата си е добавянето на NPC-та – една дълго чакана промяна от страна на играещите последния Fallout. CogConnected припомня, че Bethesda вече се пробваха преди да добавят NPC персонажи, но опитът беше изключително неуспешен. Медията припомня, че Wastelanders трябваше да излезе още през октомври, но поради открити от студиото проблеми с експанжъна, дебюта му беше отложен за по-късен етап. Конър Брайтън от CogConnected обрисува настоящата ситуация около играта и важността на Wastelanders:

„А сега Bethesda заявяват, че са готови. Това вероятно ще бъде последния шанс за Bethesda да спечели феновете. Играта беше споходена от планина от технически проблеми от своето начало и докато някои от тях бяха поправени, все още предстои да се извърши много работа. Множество хора смятат, че Fallout 76 е една незавършена игра. Тя се явява огромно петно върху иначе звездната репутация на Bethesda. Днес Тод Хауърд се е превърнал в мем в гейминг общността, а Fallout 76 си остава образец или пример за това как да не правиш игра“, отправя изключително острата си критика Брайтън.

Що се касае до Wastelanders, то това ще е един наистина голям пакет със съдържание. Освен споменатите NPC-та, допълнението ще предложи и голям нов куест, нови мутанти, нови избори и репутационни характеристики и Raiders & Settlers, пакет с козметични допълнения.

„Във Fallout 76: Wastelanders, хората се завръщат към Западна Вирджиния. Две съперничещи се фракции се борят за надмощие в хода на разкриване на тайните на Западна Вирджиния. Settlers са дошли тук в търсене на нов дом за себе си, а Raiders са тук да ги експлоатират. Впуснете се в едно ново приключение в търсене на Надзирателя, обединявайте сили с враждуващите помежду си фракции и разкрийте истината за това, което се крие в планините“, гласи анонса на Wastelanders.

Дебюта на NPC-тата не е единствената голяма промяна, свързана с играта. Излизането на Wastelanders ще е маркирано с връщането на Fallout в Steam.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари