Стана ясна датата на излизане на Greedfall

0
114

Spiders и Focus Home Interactive обявиха, че официалната дата на излизане на тяхната обща игра Greedfall е 10.09. Играта излиза за Windows, Xbox One и PS4.
Greedfall е ролева игра от създателите на Of Orcs and Men и Bound by Flame, която ще предложи класическо RPG преживяване, съчетано с модерна визия и елементи. Основните достойнства на играта ще е свободата на избора и богатия свят на играта, в която всеки един персонаж, който срещате има своя история и характеристики. Съчетавайки свободно стелт и класически комбат механики, Greedfall обещава да задоволи всеки индивидуален стил на игра и подход.

„Старият свят загива и умореното му население е споходена от на болест, която на пръв поглед не може да бъде спряна. Единствената искрица надежда се крие в слуховете, че на наскоро открития остров Фрадий може да бъде открито лекарство. Впуснете се заедно с вашия братовчед, Константин д’Орсей и различни фракции, всяка от тях със своя собствена мисия, пълномощия и скрити задачи, в един нов свят, изпълнен с магия. С кого ще обедините сили: с някоя от новите колонии или с някой от местните, в тяхната борба за свобода? Свободата на игра и изборите стоят в основата на Greedfall, като решенията ви ще изграждат приятелства, ще нарушават съюзи, ще пораждат конфликти и оформят бъдещето на острова. Изследвайки една изцяло нова граница, търсенето ви за изгубени тайни ще е успешно само с нещо повече от умението ви да водите бой. Всичко, дали ще е избора ви на реплика в диалог, предпочитанието на стелт подход пред впускането в бой или даже избора на другар в дадена ситуация, може да промени изхода за вас“, гласи анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за