По-рано тази седмица се състоя редовното издание на State of Play, на което Sony и PlayStation представят видео от някои от следващите игри, които излизат за конзолата им. Освен новото видео към Deathloop, за което вече ви разказахме, беше показан и нов трейлър към Kena: Bridge of Spirits. Заедно с това беше анонсирана и датата, на която играта ще излезе.

Играта беше разкрита през лятото на миналата година, като беше част от премиерните игри за платформата на PlayStation 5. Kena: Bridge of Spirits е дело на студиото Ember Labs и разказва една красива приказка за битката на едно малко момиче да освободи малки горски духчета. Играта се отличава с изключителен художествен стил, напомнящ съвременна 3D анимация. Хората от студиото разкриха в началото и интересна подробност: заглавието ще черпи силно вдъхновение от културата и музиката на остров Бали.

„Това великолепно приключение отвежда играещите на едно пътешествие на себеосъзнаване, при което Кена възстановява баланса в едно древно селище, намиращо се в средата на някога процъфтяващ край. Играчите влизат в ролята на младия предводител на духове Кена, която се впуска в приключение, което ще разплете мистерията около упдаъка на селото. Използвайки своите способности и с помощта на групата от малките ѝ приятели, известни като Рот, вие ще обезоръжавате нейните врагове, ще отключвате нови умения, разкривате тайни и в крайна сметка, ще възстановите красотата по местните земи“, гласи анонса на играта.

Kena: Bridge of Spirits излиза за PS4, PS5 и PC на 24.08.2021.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари