По-рано тази година, полското студио MS Games обявиха, че се налага да отложат премиерата на тяхната игра Land of War: The Beginning. Тя трябваше да се появи в края на миналата година, но беше забавена за началото на тази. Тези дни имаме вече и официалната дата, на която тя ще се появи: играта излиза в Steam на 27.05.

Land of War: The Beginning е необичаен шутър за Втората световна война, тъй като тя ще ви разкрие началото на бойните действия и военният театър, открит в Полша. Играта съчетава реални събития и факти с оригинална история, създадена от студиото. Заглавието се характеризира с голяма степен на автентичност, като създателите са посетили местата на битките, които са отразени в Land of War и съответните музеи към тях, почерпили са вдъхновение от исторически документи и разкази на преживели събитията.

Историята ви запознава с млад полски войник, който става участник в трите големи сражения от началото на войната: битката при Мокра, обсадата на Варшава и битката за Хел.

„Land of War е абсолютно първата видеоигра, която се концентрира над периода 1939-1940 от Втората световна война. Този първоначален етап е напълно пренебрегнат до този момент. Създателите от независимото студио за разработка MS Games решиха да компенсират този пропуск с тяхната дебютна продукция. Тази игра може да бъде разглеждана също така и като пролог на други, свързани с ВСВ война игри“, пишат в анонса на Land of War: The Beginning MS Games. Заедно с анонса на дебютната дата на играта бива публикувано и изцяло нов трейлър към нея.

4.5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари