Стана ясна датата на излизане на Operencia: The Stolen Sun

0
97

Zen Studios обявиха датата на излизане на своята следваща игра: ролевия дънджън Operencia: The Stolen Sun. Играта ще се появи за PC в магазина на Epic и за Xbox One на 29.03.

Анонсирана в края на миналата година, Operencia е RPG с перспектива на камерата от първо лице, което отдава почит на класическите заглавия от жанра. Очакваше се играта да се появи в Steam, но явно разработчикът е решил друго, пренасяйки я в Epic Games Store.

„Земята на Оперенция е озарена от светлината на Краля Слънце, Напкирали. Но той внезапно изчезва! А заедно с него и всички надежди за бъдещото добруване на всички негови поданици. Ваша мисия е, може да кажем съдба, да го върнете обратно преди всичко да умре и земите на Оперенция да изпаднат в мрак завинаги. Това пътешествие ще ви отведе към места, излезли направо от източноевропейската митология, срещайки ви с прокълнати замъци, дълбоки тъмници и дори с лоното на Хадур, богът на войнара – Медната гора“, гласи анонса на играта.

Вие обаче няма да сте сам в разплитане на мистерията около изчезването на Напкирли. Заедно с вас ще са няколко колоритни типажа, които ще получите възможността да опознаете по вашия общ път. Като воинът Себастиан, готов да загуби живота си за своите убеждения. Или една истинска звезда, приела човешка форма, както и каменоделец, който иска да се отърве от кошмарите на своето минало, а заедно с тях и други интересни герои, излезли от митологията на древните народи.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за