CBE Software публикуваха ново видео към тяхната хорър игра Someday You’ll Return. С него те съобщават датата на излизане на играта: 14.04.2020.

 

Someday You’ll Return представлява наративен приключенски хорър, включващ мрачна обстановка и герои. Действието на Someday You’ll Return се развива в Чехия и включва реални забележителности. Играта ви пренася в ролята на Даниел, който тръгва из моравските гори в търсене на изчезналата му дъщеря, Стела. Но мрачни тайни и зли сили се изпречват на неговия път и поставят на екстремно изпитание умението му за оцеляване.

Someday You’ll Return беше анонсирана преди почти две години и е вдъхновена от класики в жанра, като Silent Hill, Outlast 2 и Resident Evil 7.

„Стела не бяга за пръв път. Но вие чувствате, че нещо не е наред – този път е различно. Преди много време сте си обещали никога да не се връщате тук отново. А сега, тя ви привлича към мястото отново. Търсенето ви отвежда дълбоко в моравските гори и ви разкрива тайни, които не трябва да бъдат излагани на показ. И макар уменията ви за оцеляване и бързия ви ум да може да ви измъкне от ситуацията, зли сили се надигат срещу вас. Има кошмари, с които не може да се борите или победите. Някои от тях може да са ваши…“, гласи официалния анонс на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари