В края на тази есен, Zenimax слагат край на едногодишната кампания на Gates of Oblivion с последното DLC за The Elder Scrolls Online – Deadlands.

Носещо съдържание и среда, позната от The Elder Scrolls IV: Oblivion, този наситен с екшън 20-часов финал ще позволи на играещите да изследват нови локации и да намерят нови съюзници в борбата им срещу Дагон. Споменатите нови локации са три и носят имената The Burn, The Sever и Fargrave. Първата от тях ще ви отведе в една изключително враждебна среда, в която всичко е метал и желязо. The Sever е нова зона за игрите от света на Elder Scrolls, включваща редица нови заплахи, сред които и силни ветрове и бури. Последната локация се явява един от най-големите градове от света на The Elder Scrolls Online, в който ще срещнете заедно с всички онези нови неща и гигантски скелети. Може да се отбиете във Фаргрейв, за да търгувате, да майсторите и създавате различни предмети и оръжия, но трябва да сте особено внимателни понеже пустинния град е земя на мъртвите също така и трябва да откриете какво може да е ценно за едни немъртви същества, които не ядат, пият или си почиват, както обикновените простосмъртни.

Заедно с всичко това, с Deadlands ще пристигне и езикова локализация на испански, която ще обхване цялата игра и всички допълнения, излизали досега за The Elder Scrolls Online.

The Elder Scrolls Online: Deadlands излиза на първи следващия месец за PC, Mac и Stadia, а за конзоли – на 16.11.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари