Paradox Interactive обявиха, че Victoria 3 ще излезе на 25-ти октомври тази година. Описвана, като дълбоко социо-икономическа и политическа симулационна игра, анонсираната миналата година Victoria 3 ви отвежда в XIX век по времето на бурни технологични и социални промени. Ръководител на някоя от нациите в играта, вие ще трябва да се грижите за нейното благоденствие и просперитет, да увеличавате властта си и да лавирате между различните политически кръгове и клики, за да запазите властта си. Освен това обаче ще е нужно да прокарвате закони, които удовлетворяват исканията на вашите поданици, да провеждате реформи, които понякога няма да им се харесват и да осигурявате добруването на нацията си за в бъдеще. Във Victoria 3 ще може да управлявате една измежду няколко нации, като Великобритания, Прусия, Русия, Колониална Канада, Япония и Китай.

„Victoria 3 е изцяло нова гранд стратегическа игра от Paradox Interactive. Симулация на 100 години, започващи от 1836, вие получавате избора да подберете коя да е нация и да я преведете през един бурен и променящ съвремието век. Вашите политически, икономически и дипломатически решения ще ви позволят да промените съдбата на милиони, докато оформяте вашето общество и търсите своето място под слънцето“, гласи анонса на играта. Предварителните поръчки за Victoria 3 в Steam вече са открити, като ако закупите играта сега, ще получите безплатно саундтрака към Victoria 2.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари