В края на април, в седмицата, в която светът чества 35 години от чернобилската трагедия, The Farm 51 съобщиха радостната новина, че Chernobylite ще излезе това лято – един твърде дълго чакан анонс. През тази седмица имаме вече и точната премиерна дата на играта: 28.07.2021 за PC. За настоящето и минало поколение конзоли, Chernobylite ще се появи по-късно през това лято.

„За нас е удоволствие да може да съобщим най-после датата на излизане на Chernobylite за персонални компютри. Изключително сме благодарни на нашата общност, която ни подкрепя още от старта на кампанията ни в Kickstarter през 2019. Те повярваха в нашата визия и видяха как Chernobylite се оформя в ултимативното чернобилско сървайвъл преживяване, в което се превърна“, сподели при анонса за датата на излизане на играта Войчех Паздур, вицепрезидент и директор по развитието към The Farm 51.

„The Farm 51 свършиха фантастична работа по създаването на висококачествен сървайвъл хорър с Chernobylite. Ние всички сме изключително развълнувани за премиерата на играта през юли“, пише на свой ред Пьотр Зигадло, изпълнителен директор на All in! Games, издатели на играта.

Chernobylite ви вкарва в ролята на Игор, физик и бивш служител в Чернобилската ядрена централа. Той се завръща в търсене на своята годеница, която е изчезнала там преди 30 години. „Борете се с враждебно военно присъствие и друг тип неприятели, изправете се пред свръхестествени създания, както и безпощадна и сурова природна среда в търсенето ви на истината. Пригответе се за едно вълнуващо приключение за оцеляване, конспирации, ужас, любов и маниакална обсебеност. Ще преодолеете ли вашите страхове?“, гласи анонса на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари