9.7 C
София

Старите Batman видеоигри ще бъдат преиздадени за конзоли с Arkham Collection

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

„Батман“ франчайзът се слави с хитови игри, които години наред бяха високо оценявани от фенове и критици. Тези заглавия обаче са вече доста стари и въпреки че са адаптирани за настоящия хардуер, графиката им не е на ниво. Затова студиото Rocksteady, отговорно за трите главни Batman: Arkham игри, реши да ги преиздаде отново с модерна графика.

Това сподели маркетинг мениджърът на студиото Газ Дийвс в Twitter. По неговите думи новата Batman Arkham Collection ще съдържа римастъри на класиките Batman Arkham Asylum и Arkham City, излезли съответно през 2009 и 2011-та година. В пакета влиза влиза и оригиналната Batman Arkham Knight с допълнителен скин Earth 2 Dark Knight, достъпен преди единствено за потребители в Северна Америка. Batman Arkham Collection ще излезе в Европа през септември. Изданието не включва играта за виртуална реалност Batman Arkham VR нито Batman Arkham Origins, дело на студио Warner Bros. в Монреал. Игрите в Arkham Collection са дело на Rocksteady, така че Origins засега ще бъде единственото заглавие без особена преработка за PlayStation 4 и Xbox One.

Преиздаването на Arkham игрите е напълно очаквано предвид 80-тата годишнина на целия франчайз през 2019. По същия повод през март DC Comics организира събитие, където пусна милион и половина прилепи на публично място в Тексас. На фона на това преиздаването е просто незначителен жест към хитовия комикс.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини