Стартираха регистрациите за бетата на F1 Online

2
41

Игралната компания Codemasters съобщи, че регистрациите за затворената бета на F1 Online вече са започнали и който желае може да пробва късмета си. Играта ще работи по модела „free-to-play”, което означава, че базисните функции ще могат да се ползват от всички желаещи, без нужда от допълнително заплащане, предаде Eurogamer.

Във F1 Online любителите на високите скорости ще могат да участват както в шеметни надпревари, така и като мениджъри на отделните отбори. Заглавието ще предложи пълния набор от състезатели, писти и отбори. За да бъде забавлението пълно, геймърите могат да съвместяват мениджърските и пилотните функции. Тоест, ще можете хем да карате болидите на отбора си, хем да управлявате всичко останало.

За създаването на F1 Online компанията Codemasters е използвала графичния енджин Unity. Информацията за пистите и другите детайли е взета от играта F1 2011, която е достъпна за PC и различни игрални конзоли.

Регистрирането за затворените бета тестове означава, че ще получите шанс да играете F1 Online и да пратите забележките си до разработчиците. Официалният дебют на играта се очаква през първите три месеца от 2012 година. Участието в бетата ще даде на геймърите предимство при старта на официалната версия, тъй като постиженията ще се прехвърлят в нея.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари