Стартира зимната разпродажба на Ubisoft

0
883

Зарадвайте себе си и вашите близки с чудесните предложения на студиото.

Зимата вече показва своя отпечатък, празниците чукат на вратата. Навън не е за излизане и една от най-добрите идеи за това как да прекарате времето, когато не сте с близките си на трапезата, безспорно е това да отделите време на любимите си видеоигри, за които така и не сте намерили случай, заради натоварения работен ден или домашни.

Множество магазини започнаха зимните си намаления и Ubisoft не са изключение от тях. Студиото анонсира старта на зимната разпродажба в Ubisoft Store. Компанията отправя няколко страхотни предложения, на които мнозина от вас, вероятно няма да могат да устоят. Но побързайте, акцията вече е в ход от два дни и завършва на 22.12.

Разбира се, подобно и на други подобни разпродажби, може би е добре да погледнете най-добрите предложения по оста цена-продукт, а в този случай, това са специалните издания, като например Gold Edition на последния Far Cry V. Ако възнамерявате да се сдобиете със следващата част от епоса на Ubi, New Dawn, FC5 е задължителен. И разбира се сезонния му пропуск, като вместо да се изръсите с €89.90, с отстъпката, играта ви излиза с 60% по-малко. Подобна е ситуацията и с Rainbow Six Siege и Complete изданието ѝ. Тук отстъпката е още по-впечатляваща, а заедно с базовата игра, получавате достъп до сезонни пропуск на третата година, който включва осем нови оператора, 600 R6 кредита, осем ексклузивни шлема и униформи, а целия Complete пакет е допълван от всички досега излезли оператори, 600R кредита и 10 Outbreak Collection пакета.

Не сте изпробвали новият Assassin’s Creed? Насладете се в пълното му великолепие, сдобивайки се с Ultimate изданието му, което до 22-ри е на цената на стандартната игра. Освен огромния сезонен пропуск за играта (представящи две изцяло нови сюжетни линии и три истории, които да играете, ексклузивен куест, ремастерираните версии на Assassin’s Creed III и Assassin’s Creed Liberation) и няколко безценни пакета, които ще направят пътешествието ви в света на Odyssey още по-приятно. И не забравяйте, че всяка покупка тук ви носи точки в магазина на Ubi, които ви предоставят още по-големи възможности за намаления и отстъпки.

Всички предложения от зимната разпродажба на игри на студиото, може да видите тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари