Стартира петиция за премахването на скандално ревю на Uncharted 4 от Metacritic

2
2

Само преди броени дни ви съобщихме, че сухата статистика се е произнесла и Uncharted 4: A Thief’s End е най-високо оценената видео игра за това поколение в Metacritic. С феноменална графика, вълнуваща история и аткрактивен геймплей, екшън приключението постави нов стандарт, който за добро или лошо скоро няма да бъде достигнат.

Затова е логично, че играта на Naughty Dog има цели 94 пункта в Metacritic, което е повече от всяко друго заглавие от последните години.

Или поне имаше.

Защото веднага след това се появи едно скандално „ревю“ на Washington Post, което даде оценка едва 4 от 10 на играта и това свали общия ѝ резултат с 1 пункт. Иначе авторитетният американски ежедневник няма никакво отношение към гейминга и напълно незаслужената оценка се оказа неочаквано петно върху хита, като освен това текстът издава важни моменти от историята и не предлага никаква градивна критика.

Закономерно, много геймъри възроптаха срещу това и на сайта Change.org стартира петиция за изваждането на ревюто от  Metacritic, за да бъде възстановена справедливостта. Самият Трой Бейкър, който озвучава Сам Дрейк в играта, също подкрепи инициативата и призова феновете да гласуват. Петицията стартира бавно, но сега все повече геймъри научават за нея и можем да се надяваме, че това некомпетентно ревю ще бъде премахнато и балансът ще бъде възстановен.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Miteto3dfx Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Miteto
Miteto

Ари стига ве! Голям проблем е настанал у Америчко, да им помогнем и ние!

3dfx
3dfx

Конзолни ревльовци.