Стартира последната бета на Life is Feudal: MMO

0
31

Средновековието е любим свят за множество геймъри: легенди и рицари, битки, турнири, подземия. Една от игрите, предлагащи ви да се потопите в средновековната действителност ще е и Life is Feudal: MMO на Bitbox. Тази седмица студиото даде началото на петия и последен бета тест, предвещаващ завършването на средновековния ММО сим.

Този път хората от Bitbox приканват общността на играта да започнат сформирането на гилдии и да изпробват напълно преработената батъл система. Добавени са нови бойни формирования и команди, с което битките ще изглеждат още по-автентично. Разработчиците на играта публикуваха и ново видео към Life is Feudal, акцентиращо именно на важността на гилдиите.

Играта все още няма официална дата на излизане, но авторите ѝ заявиха вече, че тя ще бъде публикувана скоро след края на последния тест, което вероятно означава скоро.

Наскоро завърши четвъртия бета тест на играта и ако сте пропуснали видеото, обобщаващо резултатите от него, може да го видите по-долу. Последното видео, което ви представихме тук беше от средата на миналия месец и представяше Царството – средата, в която ще развивате своя герой. Играта изглежда наистина любопитно и ще е интересно да се види дали ще има успех. Вземайки предвид, че става дума за MMO, всичко ще зависи от това колко е населен светът ѝ.

Пробвали ли сте досега Life is Feudal и ако да, какво ви е мнението за играта? Може да споделите в коментарната секция.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари