Стив Возняк ще участва във видеоигра за iOS

0
19

Един от основателите на Apple – Стив Возняк – ще се превърне в анимиран герой в нова видеоигра за мобилната операционна система iOS. Играта се нарича „Danny Trejo’s Vengeance: Woz with a Coz“. Дани Трехо, разбира се, е звездата от филма „Мачете“.

Какво биха правили двама толкова различни човека в една игра? Това ще разберем на 22 ноември, когато заглавието ще се появи в App Store. По всяка вероятност, двамата герои ще трябва да обединят силите си, за да се изправят срещу злото, заляло големия град. „Danny Trejo’s Vengeance: Woz with a Coz“, всъщност, има за цел да промотира новия фирм на Трехо „Vengeance“ („Отмъщение“), който ще бъде пуснат на големия екран следващата година.

От сайта Cnet споделиха информация, според която мисията на Трехо и Возняк ще бъде да спасят жената на Возняк Джанет, която е била отвлечена.

Това ще е първата игра за iOS, в която ще участва някой от основателите на Apple. Самият Возняк напусна компанията още през 1987 година, за да се посвети на други технологични проекти. В момента той се подвизава в компанията Fusion-io.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари