Страничните мисии в God of War ще имат връзка със следващата игра

0
286

Всяка една от историите, които сте играли, независимо колко малка или голяма или тя, ще намери завършек в продължението на играта.

God of War предлага достатъчно съдържание в страничните си мисии и куестове, които се преплитат, разкривайки интересни мотиви, но някои от тях остават недовършени. Нещата ще си дойдат на мястото в следващата игра, така че внимавайте как сте се представили.

„Всяко едно от тези малки неща е част от целия пъзел. Те играят ключова роля за завършване на цялостната картина“, обяснява Кори Баерлог, директор на играта, в интервю за GamingBolt. „Ние поставяме много от тези парченца в движение и когато пристигнете в света на втората игра, всички тези парченца ще ви отведат към цялото. А то е много сложна история, която се опитвам да открия как да раздробя в по-прости елементи, така че вие да преминете през нея с ясното разбиране на крайната ви цел. Така че, ако трябва да вземем например някоя игра, да речем, Fallout 3, става дума за сложна игра – обширна и луда история, която прилича на лабиринт. Но започвайки тази игра, ти откриваш: „татко ми е Лиам Нийсън! И той липсва!“. А сега върви и открий баща си. Нали това трябва да направиш. Това е отправната точка. Това е като Taken, само че наобратно“, обяснява Барлог.

„И имате предоставен този лесен начин да отидете дотам, но имате в същото време и много заплетени неща, които се случват около вас. Така че представяйки нещата в първата игра в движение, вече имате много от тези парченца, но всичко това трябва да бъде придружено от разбирането за тази основополагаща рамка, отправната точка“, завършва той.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари