Стратегията Age of Wonders III e безплатна в Steam за ограничено време

0
886

На фона на магазини, които предлагат отстъпки на игри наляво и надясно, тъй като Amazon Prime Day наближава, нищо не бие безплатното. По този случай, Steam са пуснали играта Age of Wonders III безплатно до 15 юли. След като добавите играта към акаунта си ще е ваша за винаги. Стандартната ѝ цена е $30 (~52 лв).

Age of Wonders III е 4X turn-based стратегическа игра с измислен фантастичен сюжет. Тя е смесица от строене на империи, ролева игра и военни битки. В ролята на владетел (с шест различни RPG класа, включително sorcerer и rogue) вие ще можете да изследвате картата на играта, да преговаряте и воювате срещу други империи, да строите и подобрявате своята цивилизация и други. Последната игра от поредицата, Age of Wonders: Planetfall излиза след няколко седмици на 6 август, така че това е добра възможност да пробвате играта, ако не сте я опитвали до сега. В допълнение към това, всички DLC-та за Age of Wonders III са намалени с 50%.

От тук можете да си изтеглите Age of Wonders III безплатно в Steam.

Играта си спечели оценка 7/10 в ревюто на Gamespot за забавните си тактически битки, мениджмънт на империя и балансирана рандомизация.

„Age of Wonders III е добре направена стратегическа игра, която не позволява излишни глупости да ви забавят. Тя насочва фокуса ви върху най-силната ѝ страна – бойното поле – докато всичко останало остава на фона“ написа критикът Максуел Макгий. „Някои рандомизирани неочаквани моменти непрекъснато ви държат нащрек дори и след няколко сесии, въпреки че ще си намерите няколко готови стратегии, които ще работят независимо от армията насреща ви. Age of Wonders III е добре дошлото завръщане на забравена поредица стратегии и е тактически удовлетворяваща игра.“

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DrO0cA_lb0o

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари