Струва ли си да играем World of Warcraft: Shadowlands (Patch 9.0.2)

0
1030

Много хора се чудят дали си струва да се завърнат към една от най-великите игри World of Warcraft, която обаче имаше и своята доза разочарования. В момента актуален е 9.0 ъпдейтът, който е доста масивен като количество съдържание.

Той преобразува играта към Shadowlands експанжъна

Една от причините да се завърнем към WoW е, че не имало по-добър момент за това от сегашния. Това е така заради тотално преобразеното вдигане на нива и по-гладкото протичане на историята.

Другото, което предизвиква интерес са новите възможности за персонализация. За мен лично ще е удоволствие да разгледам съюзническите раси.

Играчите ще можем да се насладим и на някои от най-добрите кинематографични произведения на Blizzard от доста време насам. Без да издавам много, ще се потопим в неща като това как Силванас разрушава завесата между отвъдното и реалността. Това създава дисбаланс, който изкарва на светло духовния свят на смъртта, Сенчестите земи, който е готов на всичко, за да погълне Царството на живите.

Доколкото е известно, нашият най-голям враг е мистериозен субект на име Тъмничаря

Той е бивш затворник от Сенчестите земи. Сега обаче той ще използва затвора и всичките му обитатели, за да създаде своя лична армия.

В Shadowlands ще преминем през нови интересни зони, които ще възродят запомнящи се персонажи, герои и врагове от миналото.

Следващото нещо, което за някои ще е плюс, а за други минус, са дънджъните

В голямата си част те ще са по-кратки от тези в Legion и Battle for Azeroth, но пък ще имат доста готини механики. Пълното преминаване през съдържанието в края на играта със сигурност крие изненади, които все още не са разкрити.

Със сигурност играта има и ще има своите слаби места, но за момента предлага много повече положителни нови преживявания. Определено си струва да ѝ дадете шанс!

5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари