Danger Zone е следващият проект на Three Fields Entertainment, чиито директори създадоха поредицата Burnout. Според студиото това ще бъде игра, посветена изцяло на любимият Crash Mode от серията.

Danger Zone се очертава да бъде третата игра от Three Fields Entertainment, студио, което през 2014-а-та година бе отворено от съоснователите на Criterion Games Фиона Спери и Алекс Уорд. Миналата година през юни те издадоха Dangerous Golf и Lethal VR през ноември – като цяло доста опасни заглавия, но и които привлякоха много геймъри.

Фиона Спери сподели в изявление: „Връщаме се обратно към корените си, като създаваме игра в жанр, който ние обичаме много. Danger Zone специализира в областта на Crash Mode режима от Burnout 3: Takedown от 2004. Толкова популярния режим сега ще си има своя собствена аркадна игра за трошене на автомобили„.

Danger Zone разкрива виртуална лаборатория за тестове за блъскане на коли, където играчите се състезават, за да направят колкото се може повече щети (а за сметка на това да получат повече пари). Играта ще предложи на играчите двадесет различни сценария с различен облик и цели. Така че унищожавайте всичко по пътя си – активирането на SmashBreaker функцията и прегазването на противниците добавя точки.

Очаква се Danger Zone да излезе през през май за платформите PlayStation 4 и Windows персонални компютри при цени $12,99 в САЩ (€12,99 в Европа).

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари