Call of Duty: Vanguard излиза след малко повече от две седмици, но Sledgehammer Games вече заговориха за продължение на играта, предава Video Games Chronicle. По време на панел от New York Comic Con, един от авторите на сценария зад играта разкри, че той и колегите му се надяват хората да харесат достатъчно много Vanguard, което ще позволи на екипа да направи още две продължения.

Сам Магс от Sledgehammer обяснява, че при работата си по героите във Vanguard, сценарийният екип ги е изграждал с идеята те да се превърнат в централни фигури за поредицата.

„Започнахме целия процес, като се запитахме как създаваш емблематични герои за CoD? Защото вие на практика нямате такова нещо в момента в Call of Duty. Когато помислите за игра, като Halo, вие се сещате веднага за Мастър Чийф, но когато помислите за CoD, то нямате такъв персонаж, който да изпъква. Така че седнахме и се замислихме кои могат да бъдат отличителните за CoD герои, понеже желанието ни е да създадем Vanguard 2 и 3. Причината е, че имаме още две истории с тези герои, които наистина искаме да разкажем“, обяснява Магс. „Така че ние се надяваме, че ако хората заобичат тези герои по начина, по който ние ги заобичахме, ние ще може да продължим да разказваме историята на тези герои и да ги направим един вид отличителни персонажи за CoD”.

Call of Duty: Vanguard ще предложи самостоятелна кампания, която ще се фокусира над „неразказаните истории на мултинационални герои“, като ще включва четирима героя, с които ще може да играете: Артър Кингсли, Полина Петрова, Лукас Ригс и Уейд Джаксън. Те стават чст от екипа на Task Force One, който има за цел да осуети реализацията на „Проект Феникс“, план, който цели да върне на власт нацистите, които са загубили войната. „Феникс“ се ръководи от офицера от Гестапо Херман Венцел Фрайзингер.

Играта излиза за PC и конзоли на първи следващия месец. По-долу може и да видите два нови трейлъра, които Sledgehammer публикуваха наскоро. Първият представя историята във Vanguard, а втори поставя акцент над зомби режима. Освен това, в края на първото видео може да научите, че студиото ще предостави специални изненади за всички, които играят Call of Duty: Vanguard на PlayStation 4 и PS5 през цялата следваща година. Както знаете, Activision и Sony от дълги години си партнират за популярните серии. През годините, това сътрудничество е включвало доставянето на различни ексклузивни подаръци, като бонус точки, допълнителни слотове за презареждане, цели режими и др. Не е известно какво ще предоставят точно сега Activision на собствениците на PlayStation конзоли.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
генко
генко
1 месец

тия от Activision да затварят очи и да умиргат.