Създателите на Hard Reset Redux отговориха на обвиненията за влошена графика

0
2

Миналата седмица започнаха продажбите на обновената версия на екшън-играта Hard Reset. Създателите на тази игра добавиха към Hard Reset подзаглавието Redux и съобщиха, че сега има нови противници, ново оръжия, а графиката е подобрена.

 

Но много геймъри започнаха да публикуват сравнителни клипове на оригиналната и новата игри, както и да твърдят, че графиката не е станала по-добра, а дори се е влошила. Започнала е да прилича на конзолна игра.

В Steam също се разгоряха дискусии. Представител на геймърското студио Flying Wild Hog съобщи, че сега се използва новата версия на енджина RoadHog v2 и са осъвременени много елементи от графиката.

Програмистите са заменили алгоритъма за глобално засенчване и сега вместо статичен се използва динамичен. Той не е премахнат, а сега е съвършено новия SSAO. Flying Wild Hog каза още, че сега играта е по-добре оптимизирана и с лекота постига почти двукратно увеличение на кадрите в секунда. Сега се използва и нова система за изглаждане на изображенията. Поради тези промени, наистина е възможно леко понижаване на качеството при статичните сцени, но в динамичните разликата е голяма и изцяло положителна.

В края на краищата бе даден доста лаконичен отговор: Hard Reset е динамична игра, в която геймърите непрекъснато се движат и стрелят.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за