Създателите на Left 4 Dead планират продължение на играта

0
126

Помните ли играта Left 4 Dead? Това беше един от зомби хитовете, предлагани от Valve. Сега студиото зад играта е готово да направят попълнение към поредицата… но без Valve.

Новата игра ще се казва Back 4 Blood (много подходящо заглавие) и се разработва от Turtle Rock Studios (бившото Valve South). Отсъствието на Valve от уравнението означава, че разработчикът ще ползва друг издател. За момента се е наела компанията Warner Bros. Interactive. Детайлите около новото заглавие са ограничени, тъй като Turtle Rock Studios не са готови да споделят нищо засега.

Това, което знаем, е, че ще можете да „стреляте по много зомбита“. Въпреки изпитаната формула на първите Left 4 Dead видеоигри в новото заглавие ще има нещо различно и уникално. Ще можете да играете кампанията соло или в кооперативен режим. Turtle Rock Studios обаче не желае да е в тон с трендовете и засега не се обмислят PvP и Battle Royale режими. Студиото сега се е фокусирало само върху играта и не е мисли за съдържанието, което ще излезе след нея. Възможно е да има платени допълнения и дори микротранзакции, но това ще бъде съгласувано с феновете.

Back 4 Blood се разработва за персонални компютри, PlayStation 4 и Xbox One конзоли. Има голяма вероятност да се направят портове и към други платформи. Дата на издаване все още не е уточнена.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за