Създателите на Limbo правят нова игра

0
67

Напомняме, че след като пуснаха играта Limbo за XBLA, разработчиците от Playdead запретнаха ръкави и започнаха работа над нов проект, базиран на нова интелектуална собственост. През това време Limbo се появи за РС и PS3. През месец юли от Playdead заявиха, че новата им игра няма да излезе през тази година и те не възнамеряват да публикуват информация за нея.

В интервю пред Edge изпълнителният директор на компанията Дино Пати (Dino Patti) заяви, че заглавието няма да се появи скоро:

„За създаването на добра игра е необходимо много време. Смятам че процесът на разработка заема минимум три и половина години”.

Пати е добавил, че новата игра е далеч по-амбициозна от Limbo. Тя използвала новата версия на графичния енджин Unity Engine. Разработчиците признават, че енджнина на Limbo изглежда отлично само, когато работи с черно-бели тонове и ето защо той не може да се използва в новата игра.

В едно друго интервю от Playdead разкриха, че геймплеят ще има общи черти с този от Limbo, но същевременно с това ще има и доста големи разлики.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за