RAGE 2 вече е на пазара и носи пънкарско забавление на всички фенове на шантавия шутър. Мнозина са съгласни, че id Software и Avalanche Studios са се справили чудесно с наследството на оригиналната игра и може да не сте успели да я превъртите, но нейните създатели вече гледат напред. Те изразиха желание да започнат работа по RAGE 3 и се надяват това да не им отнеме други осем години.

Говорейки в интервю за Hollywood Reporter, шефът на id Software, Тим Уилитс, сподели, че се надява да започнат работа по продължение на RAGE възможно най-скоро.

„Надявам се. Да е отговора на този въпрос. Винаги сме обичали тази поредица, заради тази забавна среда, която предлага. Можем да правим, каквото си поискаме. Веднъж даже си говорим за язденето на хлебарки. При коя друга игра може да водите подобен разговор? Тя е забавна и щура поредица и се надявам да направим трета игра възможно по-скоро“, обяснява той.

Както вече ви информирахме по-рано, id Software публикува информация за това, което предстои за RAGE 2 до края на тази година. Студиото ще издаде две големи платени DLC-та и редовни безплатни обновления, включващи множество предизвикателства и събития, скинове, оръжия и превозни средства.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
radi
radi

Дано има успех и направят 3

иБаси
иБаси

Какъв успех да има това неоптимизарно лайно?

Да ти Е капитализма!
Да ти Е капитализма!

Оптимизирана си е много добре, но проблема (поне за мен) е, че са заложили предимно на забавлението, а не на историята. Това е направо несериозно за подобно ААА заглавие.

stormofblood
stormofblood

Първата част много ми хареса, още не съм тествал 2-ката, но изглежда на пръв поглед добре.