RAGE 2 вече е на пазара и носи пънкарско забавление на всички фенове на шантавия шутър. Мнозина са съгласни, че id Software и Avalanche Studios са се справили чудесно с наследството на оригиналната игра и може да не сте успели да я превъртите, но нейните създатели вече гледат напред. Те изразиха желание да започнат работа по RAGE 3 и се надяват това да не им отнеме други осем години.

Говорейки в интервю за Hollywood Reporter, шефът на id Software, Тим Уилитс, сподели, че се надява да започнат работа по продължение на RAGE възможно най-скоро.

„Надявам се. Да е отговора на този въпрос. Винаги сме обичали тази поредица, заради тази забавна среда, която предлага. Можем да правим, каквото си поискаме. Веднъж даже си говорим за язденето на хлебарки. При коя друга игра може да водите подобен разговор? Тя е забавна и щура поредица и се надявам да направим трета игра възможно по-скоро“, обяснява той.

Както вече ви информирахме по-рано, id Software публикува информация за това, което предстои за RAGE 2 до края на тази година. Студиото ще издаде две големи платени DLC-та и редовни безплатни обновления, включващи множество предизвикателства и събития, скинове, оръжия и превозни средства.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари