Изглежда се дават сериозни промени в екипа на Rainbow Six Siege, успешният тактически шутър на Ubisoft, който вече четири години не спира да привлича към себе си геймърите. По информация на vg24/7, основният екип от разработчици на играта измества фокуса на работата си към други проекти.

Самите Ubisoft споделиха във видео новината, в което разбираме, че Ксавие Маркис, творчески директор на Rainbow Six Siege и бранд директорът Александър Реми, заедно с няколко свои колеги, които работят по заглавието, се отправят на ново приключение. Както Маркис, така и Реми са лицето на Rainbow Six Siege още от самото ѝ начало и са основните виновници за нейния успех. Що се отнася до разработчиците и програмисти, то екипът в своята основа се запазва, като на борда остава и директорът на играта Лироа Атанасов.

Игровите ветерани не съобщават какви точно ще са техните нови професионални цели, но уточняват, че присъствието им в екипа вече не е необходимо, за да продължи Rainbow Six Siege своя успешен марш. „Имаше период, в който играта се нуждаеше сериозно от присъствието ни – по време на създаването ѝ и в началото. Но сега нещата са различни. И това е един завършен кръг – имаме играта, имаме и нейната общност“, споделя Маркис във видеобръщението. Той и колегите му уверяват, че екипът зад играта вече работят усърдно по нови характеристики с цел още по-голямото разширяване на общността на Rainbow Six Siege.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари