Създателите на To The Moon представиха своята следваща игра

0
56

Freebird Games, независимото канадско студио зад тъжната RPG приказка To the Moon и Finding Paradise, разкриха своята следваща игра. Тя носи името Impostor Factory и по всичко изглежда, че ще е леко по-различна от предишните им проекти.

Малко знаем за Impostor Factory. Имаме тийзъра, който току-що се появи, разбира се самото заглавие, кратко описание и страница в Интернет. Freebird споделят, че за почитателите на работата на студиото, с Impostor Factory те ще влязат в една позната обстановка, а също така че с нея ще бъде маркиран края на една ера за студиото. Каквото и да означава това.

„В рязък контраст със структурата на миналите игри на разработчика, играещите ще вземат участие в трилър-мистерия, в която може да манипулират времето и включва серия от кървави убийства“, съобщават Freebird.

За почитателите на предишната работа на Freebird, студиото вече издаде Paper Memories: Comic Stories from To the Moon and Finding Paradise, който може да се свали като DLC за коя да е от двете игри. Тук са включени три комикса, в които ще се срещнете с герои от двете игри, откъси от SigCorp Doctors и бонус музикални пиеси. Paper Memories вече може да се свали от Steam, а що се отнася до следващата игра на студиото – Impostor Factory – то тя ще се появи официално през 2020.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за