Създателите на Vampyr анонсираха своята следваща игра

1
200

Ако видяното ви напомня друго заглавие, не бъркате, играта ще е част от вселената на Life is Strange.

По време на предварителната Е3 2018 прес-конференция на Microsoft, създателите на Remebmer Me, Life is Strange и Vampyr, Dontnod Entertainment, представиха своя следващ проект: The Awesome Adventures of Captain Spirit. Играта излиза за конзоли и персонали компютри на 27-ми този месец и ще е безплатна.

The Awesome Adventures of Captain Spirit ще представи Крис, 10-годишно момче с развито въображение, което иска да има суперсили, но се оказва въвлечено в мистериозно приключение, типично за игра от света на Life is Strange, каквото ще е именно заглавието.

И изглежда, Life is Strange 2, все още си е жив проект. Студиото не е забравило своите най-верни последователи.

„The Awesome Adventures of Captain Spirit е първата крачка към това да ви представим пълния потенциал на Life is Strange и възможностите на една разнолика вселена, пълна с интересни герои и истории за разказване. С тази игра ние създадохме напълно отделно преживяване, което буквално бъка от съдържание – колкото по-дълбоко дълбаете, толкова повече неща ще откривате. Макар и това демо да притежава обичайния дизайн за Life is Strange и ви предоставя достатъчно материал за изследване, то е структурно различно от другата игра. Много е вероятно при повторното му изиграване да откриете съдържание, което не сте видели“, пишат Dontnod в публикация в Tumblr, разкриващ играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Щерян Николаев
Щерян Николаев
3 години

Още една игра, която очаквам с нетърпение 🙂 Life is Strange е много добре разказана приказка.