Създателят на DayZ Дийн Хол представи следващата си игра на име Icarus

0
138

Създателят на DayZ Дийн Хол се появи в предаването PC Gaming Show Saturday, където обяви следващия си проект, който се казва Icarus. Действието в играта се случва на странна планета, а играчите имат за задача да оцелеят в суровите условия на околната среда – без възможност да дишат свободно и с ограничени ресурси. За разлика от други игри в survival жанра, Хол споделя, че играта може да се играе на 20-минутни дялове.

Анонса беше акомпаниран заедно с видео тийзър, който можете да изгледате по-долу:

Дийн Хол напусна студиото разработило Arma 3 (Bohemia Interactive) през 2014 г., следвайки феноменалния успех на DayZ, който се базира на платформата на Arma 2. Тематичната zombie-survival игра, която той разработи, докато е бил в продължителен отпуск официално излиза през 2018 г. В резултат на своя успех, Хол създава Rocketwerkz Studio и наема екип от опитни разработчици, които да работят над най-новия му проект.

Що се отнася до Icarus, Хол споделя какво представлява старта на играта, макар и по доста неясен начин. 

“Ако се замислите какво представлява първия изигран час в DayZ или Minecraft, нашата цел е да постигнем подобно преживяване”, като Хол допълва, че това ще “позволи да извършвате различни дейности в по-дълъг период от време.”

Играчите започват своето начало в орбитална станция. Хората, които изберат да играят заедно с приятели се съберат във фоайе, и от там насетне се отправят към напрегнато приключение, което крие много предизвикателства.

Icarus ще бъде безплатна игра и се очаква да излезе по някое време през 2021 г.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари