Създателят на Marvel Heroes за основните идеи в новото му заглавие

0
52

Един от най-влиятелните дизайнери в RPG жанра Дейвид Бревик – участник в създаването на изключително успешната поредица Diablo, реши да разкрие пред Electronic Theatre малко подробности за най-новия му проект Marvel Heroes. Ето някои от нещата, които той споделя пред медията.

„Работим върху това заглавия вече трета година“, споделя Бревик запитан, за това докъде са стигнали той и партньорите му от Gazillion Entertainment в разработката на заглавието. „Постоянно доизкусуряваме нещата и правим промени с цел играта да стане наистина страхотна, но в общи линии дизайнът е същия, какъвто бе в началото“. Той разкрива, че винаги е имал желание да направи MMO игра по герои на Marvel в стил Diablo.

Бревик разказва, че при работата си, той и колегите му са се водили от идеята им, че искат да създадат нещо, което не е правено досега: „Едно различно MMO, което да комбинира Action-RPG жанра с този на MMO-тата посредством съчетаването на наситения екшън характерен за Action-RPG-тата, съчетан с динамиката на социалното взаимодействие на MMO игрите“, разказва той.

Marvel Heroes бива разработвана под зоркия поглед на Marvel – нещо, което е характерно за компанията, когато става дума за създаването на продукт инспириран от персонажите, които са създали през годините. Бревик допълва също така, че геймплеят на играта ще се доближава доста до този на Diablo II, а имайки предвид, че историята се върти около Доктор Дуум (Dr. Doom), то геймърите и то не само феновете на Marvel, но и феновете на Diablo ги очаква приятна изненада.

Очаква се Marvel Heroes да се появи в края на тази година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари