Съоснователят на Blizzard Франк Пиърс се оттегля от позицията си в компанията

0
261

Франк Пиърс, един от основателите на Blizzard, обяви официално, че след 28 години в компанията, той ще се оттегли от ролята си на главен директор по развитието. Новините бяха обявени в общо изявление на Пиърс и J. Allen Brack.

“Дойде времето за мен да си тръгна от Blizzard и да предам щафетата на следващото поколение лидери”, казва Пиърс.

Той няма да напусне компанията напълно. Ще остане в качеството си на съветник, така както направи друг от основателите – Майкъл Морхайм. Той беше президент и изпълнителен директор на Близард през 2018 година. След като напусна тези позиции, той беше съветник до април тази година.

“Моето време в Blizzard представлява цялата ми професионална кариера и живота ми като възрастен. Имам безброй ценни спомени. Работих с най-добрите разработчици в света по най-добрите поредици в света. Това определено се отличава. Още по-силни са спомените ми от първия BlizzCon, където осъзнах колко важни са хората и различните подразделения, станали част от преживяването на нашите играчи.”, продължава Пиърс.

Той призовава служителите на Blizzard да продължат да живеят с ценностите на компанията. Да бъдат мили и да се отнасят с уважение един към друг. Благодари предварително за великото бъдеще, което очаква да сподели с тях.

Може да прочетете цялото изявление на тази страница.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за