fbpx
0 C
София

Сюжетът на Remember Me 2 вече е написан, но всичко зависи от Capcom

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Френското студио Dontnod Entertainment очевидно е взело в свои ръце нещата, що се отнася до евентуалното продължение на Remember Me и дори вече е готово с нейния сюжет.

Това обаче не означава, че продължението ще види бял свят, тъй като всичко зависи от издателя Capcom и желанието на японците да финансират втората част.

„С огромно удоволствие бих работил по продължение и ние вече много добре знаем какво искаме да направим с Remember Me 2“, казва творческият директор на студиото Жан-Максим Морис.

„Главната история вече е написана, знаем какво искаме да добавим и какво да променим. Това е една игра, която чака да бъде направена, но решението за това трябва да бъде на Capcom“.

Remember Me се появи през пролетта на 2013 г. и до голяма степен раздели журналистите в тяхното мнение за играта, но определено имаше и достатъчно положителен отзвук.

Междувременно студиото е съсредоточено изцяло върху своето сегашно епизодично приключение Life is Strange, за което Морис също се надява, че ще получи одобрение за втори сезон.

„Много ми се иска да работя по-дълго по Life is Strange и историята да не приключи с петте епизода. Вече имаме идеи за втория сезон, но очевидно трябва да видим как ще се приеме първия, както и какво ще каже Square Enix„, признава французинът.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини