7.6 C
София

Сюрреалистичната приключенска игра Contrast ще излезе на пазара през есента

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Геймърското студио Compusion определи срока на излизане на приключенската игра Contrast. Тя ще бъде представена на пазара през третото тримесечие на годината за PC, PS3 и Xbox 360. Проектът ще бъде разпространяван чрез компанията Focus Home Interactive, която издава и серия куести за Шерлик Холмс.

Действието на играта се развива през третото десетилетие на XX век в сюрреалистичен град, напомнящ на Париж. Главната героиня в Contrast е девойка с име Дон. Тя е измислената приятелка на деветгодишната Диди. Поради тези причини Дон може с определени ограничения да се придвижва невидимо в реалния свят или да стане плоска и да се прехвърля по сенките на окръжаващите предмети.

Contrast бе представена на публиката през 2012 година чрез онлайн-услугата Steam Greenlight, където геймърите гласуват за различните игрални проекти, намиращи се в стадий на разработка. Играта Contrast привлече голям брой геймъри. През октомври, Contrast, както и още 20 други проекта е одобрена за публикуване в Steam.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини