Изглежда Call of Duty сериите ще претърпят още един обрат след появата на CoD: Infinite Warfare, и ще променят траекторията на франчайза през тези години. Вчера, 9-ти февруари, издателят Activision коментира относно заглавието за 2017-та година: „Call of Duty ще се върне към корените си“

В разговор с инвеститори, изпълнителният директор на Activision Томас Типл описа играта от 2016-та като „справила се зле“ и че „е ясно че за част от нашата публика, космосът просто не е подходящата среда. Сега традиционната война отново ще получи нужното внимание“. Типл добави, че Call of Duty обществото и Sledgehammer Games много се вълнуват около създаването на новата стара игра.

Директорът на Activision Ерик Хиршберг оцени иновациите на геймплея на Infinite Warfare сравнително добре приети, но настройката не се е харесала на феновете. Следващата част ще се опита да уравновеси баланса между новите идеи в Call of Duty и среда, която да е предпочитана от играчите. По думите на Хиршберг, тазгодишният проект бе одобрен още преди две години, и Activision изгаря от нетърпение да го разкрие пред света. Въпреки че издателят не сподели никакви други детайли, свързани с проекта на разработчика Sledgehammer Games, засега само се знае че подходът с футуристичната космическа война се изоставя за сметка на нещо много по… земно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари