Тазгодишните Steam разпродажби идват със състезание, от което можете да спечелите игра

3
365

Лятото е пред нас и заедно с него Valve с предложенията си за евтини видеоигри. От тази седмица официално започват летните разпродажби в Steam, предлагащи големи отстъпки за цялата гейминг библиотека на компанията. Но това не е единственото, с което Valve иска да ви накара да обърнете внимание. До 9-ти юли в сайта се организира състезанието Steam Grand Prix. Ако се включите, имате шанса да играете за една от вашите игри, които са въведени в списъка ви с желания.

Grand Prix събитието позволява на потребителите да се състезават на отбори, пълнейки специален метър с точки. Всеки ден можете да събирате до 100 точки, играейки игри и събирайки постижения. От друга страна обаче всеки получава по допълнителни 100 точки за всеки похарчен долар в магазина. Стратегията е типична за Valve, но резултатът е интересен. Накрая произволно избрани участници от трите най-добри отбора ще получат безплатно едно заглавие от списъка им с желания (Wishlist). Правилата са описани и в сайта на Steam Grand Prix.

Естествено, най-важното за Valve е потребителите да изхарчат повече, отколкото могат да си позволят. В тази връзка компанията предлага много игри с огромни отстъпки, понякога намалени с до 80% от цената им. Можете да намерите хитовете Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Sekiro: Shadows Die Twice или Civilization VI.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ppp
ppp

Стийм потребител съм от 15 години и спокойно мога да кажа, че това е най-лошия Sales, откакто съществуват подобен тип events, няма флаш намаления, няма картички, намаленията са минимални.

Новите игри като Last Epoch и Warhammer Chaosbane са без намаления, а Bloodstained: Ritual of the Night е с 10%.
Не купувай народе!

Да ти Е капитализма!
Да ти Е капитализма!

Имам чувството, че в управата на Steam има „троянски коне“ от Epic. Както са я подкарали от Парата Епиците просто ще си ги надминат, че и задминат с доста.

sandee
sandee

алчността нема край