Както и през миналите години, билетите за BlizzCon 2017 се продават единствено офлайн. Но това съвсем не значи, че ако нямате билет, ще трябва да пропуснете събитието, понеже и тази година се предлагат виртуални билети за BlizzCon. И най-важното, тази година виртуалните билети за BlizzCon предлагат много повече.

Виртуалният билет дава достъп до всички събития в BlizzCon, а не само до ограничен брой пресконференции, както бе по-рано. Този път ще има стриймове от компютрите на разработчиците, ще бъдат показвани конкурси, Q&A-сесии и цялата церемония по закриването. Откриването на BlizzCon и събитията, посветени на виртуалните състезания, ще бъдат безплатни за всички.

Виртуалният билет BlizzCon 2017 дава достъп до канала BlizzCon All Access Channel, който според Blizzard, дава възможност да се видят задкулисните действия, да се присъства на тематичните локации, като например „Тъмната луна“, да се видят интервютата с разработчиците, с професионалните геймъри, водещите и още много други. Ще има и подаръци за Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm, Diablo III, StarCraft II и World of Warcraft, които ще пристигат до акаунтите с известно закъснение.

BlizzCon 2017 е единадесетото по ред гейм събитие, което ще протече от 3 до 4 ноември в Анахайм, Калифорния.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари