Изглежда Square Enix вече се подготвя за окончателното издаване на очаквания експанжън за мултиплеър игра във Final Fantasy XV. Допълнението се казва „Comrades“ и следващата седмица всички, които притежават сезонния пропуск за играта, ще могат да извикат своите приятели и заедно да го опитат.

Началото на затворените тестове започва в четвъртък, на 3-ти август и се очаква да продължи само пет дена. Закупилите сезонния пропуск ще получат опростена версия с някои липсващи функции на Comrades експанжъна. Според предварителното описание изглежда наистина се правят големи планове за Final Fantasy XV. Ще можете сами да си правите аватари на героите, с които ще играете (все пак Ноктис и компанията ще се появят като част от допълнителен ъпдейт). Следващата седмица ще имате специалната възможност да опитате тази ексклузивна функция. Тестовете ще предлагат само три онлайн куеста, докато целият Comrades експанжън ще носи изцяло нов мултиплеър и сингъл-плеър кампании с автентичен сюжет. Ще можете да пробвате някои нови видове оръжия, ще има нов град за изследване и нови предмети за събиране. Предварителната версия ще ви позволи да използвате още нови функции като аудио чатове и срещи с приятели, дори селфита с новите аватари.

Все още липсва окончателната дата на издаване на новия експанжън за Final Fantasy XV, но изглежда ще е много скоро. Задължително е обаче да имате сезонен пропуск за предварителните тестове, иначе ще чакате за официалното издаване и ще трябва да закупите Comrades отделно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари