Тест сървърите на Ark: Survival Evolved ще бъдат изключени, последен трейлър преди официалното издание

0
184

Дни преди официалното издание на Ark: Survival Evolved, студиото Wildcard има някои новини, които да представи. На първо място стотици официални сървъри от ранния достъп ще бъдат спрени. Но за да утеши сърцата на феновете си, Wildcard пусна последен трейлър преди 29-ти август.

Около 33% от сървърите, които нямат достатъчно потребители, ще бъдат перманентно премахнати. Това значи, че ако искате да си запазите героите, оборудването и домашните любимци, препоръчително е да ги транспортирате към Обелиск или Тек Трансмитер, за да можете да ги извлечете от друг сървър след официалното издание. Анонсът гласи: „Всеки съществуващ сървър, който не се счита за такъв с ниска популярност, ще стане „Завещан“ сървър. Тези сървъри ще са в отделна група от новите сървъри, което значи, че няма да можете да прехвърляте нищо между завещаните и новите сървъри.“

Потребителите на старите сървъри ще получават актуални ъпдейти и пачове, но няма вече да са поддържани от услугата за помощ на клиенти. Така че вече няма да можете да подавате оплаквания за всеки последвал проблем. Wildcard увери, че все пак ще направи записите на геймърите достъпни за изтегляне много скоро.

Междувременно можете да гледате последния трейлър на Ark: Survival Evolved, демонстриращ финалната версия на играта. Разработчикът коментира, че планира да издаде „допълнителен геймплей, същества и сюжетни елементи“. Ark: Survival Evolved ще излезе официално на 29-ти август за конзолите Xbox One, PS4, както и за Windows, MacOS и Linux компютри.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за