Това е най-необичайното великденско яйце в Battlefield V

0
244

Разработчиците от ЕА Dice са подготвили още една малка шега за феновете на Battlefield V. Игрите с такъв мащаб обикновено са пълни с великденски яйца, но най-новото попълнение в менюто на Battlefield V е несравнимо. То ви позволява да си извадите ръцете от джобовете и да ги използвате като оръжие. Подобно на децата, които си играят на полицаи в парка.

Новата изненада беше разкрита от потребителя DANNYonPC в YouTube. И наистина, използвайки оръжието, героят насочва показалеца и средния пръст и вдига палеца на ръката си, имитирайки малък пистолет. Стрелбата се съпровожда дори с възклицания от вида „ка-пиу“ и маркери стил поп-арт по екрана. Има дори и още по-откачена част: когато патроните във въображаемия барабан свършат (защото не можете да стреляте вечно), героят презарежда, като си кърши показалеца и палеца в жест на презареждане. Действието е съпроводено с болезнено пукане на пръсти и дори възклицание от играча.

„Оръжието“ дори върши работата, за която е създадено, но не е много ефективно – според DANNYonPC то нанася само 10 точки щета по опонентите. Така че докато убиете някого с него, най-вероятно ще са ви елиминирали хиляди пъти. Още повече, че след като вие умрете, губите „въображаемото пистолетче“. Освен това не е много ясно как се открива – знаем, че то действително се третира като оборудване и трябва да се намери, заровено някъде по картите в определени сървъри. Може би разработчиците ще направят великденското яйце по-разпространено в следващите дни.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари